Ľutujeme, táto stránka je dostupná len v Maďarčina. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

A partnerprogramról

Szeptember 1-jétől a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság elindítja a Nógrád megyei turisztikai szolgáltatók számára kidolgozott partnerprogramját, melynek keretében szerződött partnereink felnőtt vendégei részére 1500 Ft helyett 1300 Ft-ért biztosítjuk az Ipolytarnóci Ősmaradványok geológiai tanösvény programját. A kedvezmény nem vonatkozik a gyerek- és nyugdíjas jegyünkre.

A kedvezményt a jelen regisztráció alapján megkötött együttműködési megállapodás alapján biztosítjuk.

A kedvezményt a partnerünk számára egyedi, a partnerünk nevét tartalmazó kupon alapján biztosítjuk a vendégek részére.

Szállásadó partnereink részére a kupont online és papír alapon is biztosítjuk, viszont a kedvezmény kizárólag azon vendégek számára biztosítható, akik már érvényes foglalással rendelkeznek a partnerünknél.

Éttermek, utazási irodák, turisztikai irodák, látogatóközpontok és attrakciók esetében a kuponokat papír alapon biztosítjuk.

Jelen partnerkedvezmény folyamatos. Amennyiben az Ipolytarnóci Ősmaradványok geológiai tanösvény túrájának ára módosul, az új árról és a kedvezmény mértékéről a partnereket a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság tájékoztatja.

A partnerprogramhoz kapcsolódó partnereinket az Ipolytarnóci Ősmaradványok honlapján kiemelten szerepeltetjük, illetve vállaljuk, hogy amennyiben prospektusaikat eljuttatják hozzánk, azokat kihelyezzük az Ősfenyő Belépő látogatóközpontunkban. A programhoz csatlakozó partnerektől max. 900 karakteres bemutatkozó szöveget kérünk, illetve max. 5 db jó minőségű, nagy felbontású fotót. Felhívjuk a partnereink figyelmét, hogy rossz minőségű fotókat nem áll módunkban a honlapunkon szerepeltetni.

A partnerprogramban való részvétel fizetési kötelezettséggel nem jár a partnereink részéről, viszont kizárólag azon partnereink számára biztosítjuk a kuponokat, akik vállalják, hogy honlapjukon és a közösségi csatornáikon, valamint szállásadók esetében a szállásfoglalási oldalakon folyamatosan feltüntetik a kedvezményes jegy lehetőségét, valamint honlapjukon és közösségi csatornáikon szerepeltetik az Ipolytarnóci Ősmaradványok honlapjának linkjét / bannerét – www.osmaradvanyok.hu

Regisztráció

Regisztrálni az alábbi űrlap kitöltésével lehet. Amennyiben valamiylen oknál fogva az Ön gépnén nem megfelelően jelenik meg az űrlap, KATTINTSON IDE!

Print Friendly, PDF & Email