Ľutujeme, táto stránka je dostupná len v Maďarčina. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

2017. július 18-ától már az Ipolytarnóci Ősmaradványok is kedvezményt nyújt a Hungary Card / Magyar Turizmus Kártya tulajdonosoknak, a felnőtt geológiai tanösvény belépő árából biztosítunk 200 Ft kedvezményt. 

Azoknak, akik Nógrád megyébe terveznek kirándulást, egyébként is érdemes magukkal vinniük kártyájukat, hiszen számos helyen kaphatnak kedvezményt a belépők megvásárlásakor, a szállásfoglaláskor vagy éppen az éttermi fogyasztás alkalmával.  

A kártyaelfogadóhelyekről, kedvezményekről a kártya mobil alkalmazásából is tájékozódhatnak, amely a http://myapps.hu/hu/hungary-card/ linkről tölthető le IOS, Android és Windows platformokra is. 

Kedvezményes Hungary Card vásárlási lehetőség

Hungary Card 2017
Hungary Card 2017

Akinek nincs még Magyar turizmus Kártyája, a www.hungarycard.hu oldalon vásárolhatják online.  A 13858 kuponkód használatával 10% kedvezménnyel vásárolható meg a Magyar Turizmus Kártya és 15% kedvezménnyel a BalatonCard. A kedvezményekről szintén kártya oldalán olvashatnak bővebben. 

Jó hír, hogy a kártyatulajdonosok már kedvezményes áron tudnak részt venni augusztusi különleges tematikus túráinkon is

Print Friendly, PDF & Email