Ľutujeme, táto stránka je dostupná len v Maďarčina. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

A 10 db-os gyűjtőjegyről

 

Szeptember 1-től a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság elindítja a kizárólag Nógrád megye szállásai, éttermei, utazási és turisztikai irodái számára kidolgozott 10 db-os kedvezményes árú gyűjtőjegyet, amely az Ipolytarnóci Ősmaradványok Természetvédelmi Terület geológiai tanösvényének látogatására jogosít.
A kedvezményes árú jegy átruházható a vendégekre, így jól beépíthető az őszi csomagajánlatokba, de akár VIP szolgáltatásként is tudják vendégeiknek biztosítani.

A 10 db-os jegy bruttó ára:
Felnőtt: 12.500 Ft, Gyerek / nyugdíjas: 7.000 Ft.
Típusonként egyszerre maximum 5 db gyűjtőjegy vásárolható.
A 2017-ben megvásárolt jegyek 2018. március 31-ig érvényesek.

A gyűjtőjegyeket a jelen megrendelés alapján készített átutalásos számla kifizetését követő 7 munkanapon belül juttatjuk el a partnereink számára.
A gyűjtőjegyek személyes megvásárlására 2017-ben kizárólag a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság egri központjában van lehetőség (Eger, Sánc u. 6.).
Felhívjuk partnereink figyelmét, hogy az egyedi kialakítású, sorszámozott gyűjtőjeggyel érkező vendégeknek érkezéskor regisztrálni szükséges az Ősfenyő Belépő Látogatóközpontban a szolgáltatás igénybevételéhez

Kérjük, hogy honlapjukon, Facebook oldalukon tüntessék fel az Ipolytarnóci Ősmaradványok honlapjának linkjét: www.osmaradvanyok.hu
Minden aktuális infó az Ősmaradványokról a Facebookon is: http://facebook.com/ipolytarnoci.osmaradvanyok

Regisztráció

Regisztrálni az alábbi űrlap kitöültésével lehet. Amennyiben bármiylen oknál fogva az űrlap nem jelenik meg az Ön gépén, KATTINTSON IDE!

Print Friendly, PDF & Email