GUIDE@HAND BNPI
GUIDE@HAND BNPI

Már elérhető a Google Play-ben és az IOS AppStore-ban a GUIDE@HAND Bükki Nemzeti Park Igazgatóság mobil alkalmazás, amely révén újabb felfedezési lehetőséget kínálunk első körben a geológiai tanösvényünk látogatóinak. 

Mivel a területünkön az internetlefedettség nem megfelelő, az alkalmazás minden része letöltés után offline is használható – viszont javasoljuk, hogy már indulás előtt töltsék le telefonjukra, tabletjükre!

Az alkalmazásban jelenleg Ipolytarnócra vonatkozólag offline használható, letölthető térkép, valamint a geológiai tanösvény megállóihoz kapcsolódó információk és képanyag is elérhető, de az Igazgatóság többi bemutatóhelyéről, szállásairól és programjairól is tájékozódhatnak az alkalmazás használói. 

Az alkalmazás az MTA SZTAKI támogatásának köszönhetően segíti a vendégek eligazodását a területünkön. A GUIDE@HAND applikáció Magyarország számos városában, térségében elérhető, kiváló multimédiás, hangos idegenvezetésekkel, barangoló funkcióval és az adott terület eseménynaptárával várja az érdeklődőket.  Bővebb infó az elérhető applikációkról>>>

Használat: 

  1. Telepítsd a GUIDE@HAND BNPI alkalmazást az androidos vagy IOS -es telefonodra. Windows-os telefonokra csak online érhetőek el a tartalmak a tanösvényen elhelyezett QR kódokra kattintva.
  2. Töltsd le és indítsd el az ajánlott sétát az alkalmazásban. Kattints a “Séták” gombra és válaszd ki az
    “Ipolytarnóc-Geológiai Tanösvény” elemet! A séta során egy ősi tenger fenekétől a vulkánok tetejéig ívelő időutazás révén csöppen a látogató a történelem előtti múltba..
    Használd a “Letöltés” gombot a leírás alatt! Miután letöltötted, utána már offline működik a program. FIGYELEM! Ipolytarnócon nincs hálózati térerő, ezért érdemes mindent előre letölteni, mielőtt területünkre érkeztek!
  3. További funkciók: Használat, Ízelítő, Barangolás, Élmények rögzítése, Események, Helyek,(Szálláshelyek, Természetvédelmi területek, Túrák),Beállítások (Frissítés,Offline térkép,
    Értesítések) stb…

Letöltés: 

GUIDE@HAND BNPI
GUIDE@HAND BNPI
Print Friendly, PDF & Email