ÚJDONSÁGOK

Oldal 1 ennyiből: 17  > >>

2017. május 1-én termelői piac és kézműves vásár lesz az Ipolytarnóci Ősmaradványoknál.
2017. május 26 és június 11 között színes program-kavalkád ünnepeli majd öreg kontinensünk földtani örökségét Ipolytarnócon.
Balázs András atya ihletett képei közkívánatra 2017. május végéig lesznek megtekinthetők az Ősfenyő Belépő Fogadóépületünkben.

A tavaszias időben a békák is csatlakoztak látogatóinkhoz. Talán híre kelt legújabb felfedezéseinknek és ősvilági kétéltűink lábnyomai vonzzák őket? Akárhogy is, fogadásuk külön kihívás.

Üdvözöljük honlapunkon!

Rendkívüli Nap a Miocén Parkban


Habár az Ősmaradványok hivatalosan már bezárta kapuit, egy napra mégis kinyitott, 2016. november 19-én, az Uniós Fejlesztések Nyílt Napjához csatlakozva várta kései látogatóit.
A Miniszterelnökség 2016. október 29 - november 20 között egy, az egész országot mozgósító rendezvénysorozatot tartott a sikeres uniós fejlesztések bemutatására. Eme jeles eseményre azokon a példamutatóan kiemelt helyszíneken került sor, ahol a projektek megvalósítói lehetővé tették, hogy a nagyközönség különleges bemutató keretében, térítés mentesen ismerkedhessen meg a helyszín értékeire épült uniós fejlesztések eredményeivel.
Az észak-magyarországi helyszínek rendezvénysorozata 2016. november 19-én volt. Az egyik kiemelt látványosság az Ipolytarnóci Ősmaradványok természetvédelmi terület, ahol a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság ingyenes belépést biztosítva tárta fel az "Ősvilági Pompeji" XXI. századi fejlesztéseit az érdeklődőknek.
Miocén Parkunkban 9 - 15 óra közötti nyitva tartással ingyenes volt a belépő, a fogadóépületi kiállítás, bükkábrányi fák és a miocén erdő térítésmentes megtekintése mellett a fogadóépületi 4D mozira és a geológiai tanösvényi túrákra (9.30-13.30 óra között) 800-800 Ft/fő kedvezményes belépőjegyeket lehetett  váltani.