Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

A partnerprogramról

Szeptember 1-jétől a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság elindítja a Nógrád megyei turisztikai szolgáltatók számára kidolgozott partnerprogramját, melynek keretében szerződött partnereink felnőtt vendégei részére 1500 Ft helyett 1300 Ft-ért biztosítjuk az Ipolytarnóci Ősmaradványok geológiai tanösvény programját. A kedvezmény nem vonatkozik a gyerek- és nyugdíjas jegyünkre.

A kedvezményt a jelen regisztráció alapján megkötött együttműködési megállapodás alapján biztosítjuk.

A kedvezményt a partnerünk számára egyedi, a partnerünk nevét tartalmazó kupon alapján biztosítjuk a vendégek részére.

Szállásadó partnereink részére a kupont online és papír alapon is biztosítjuk, viszont a kedvezmény kizárólag azon vendégek számára biztosítható, akik már érvényes foglalással rendelkeznek a partnerünknél.

Éttermek, utazási irodák, turisztikai irodák, látogatóközpontok és attrakciók esetében a kuponokat papír alapon biztosítjuk.

Jelen partnerkedvezmény folyamatos. Amennyiben az Ipolytarnóci Ősmaradványok geológiai tanösvény túrájának ára módosul, az új árról és a kedvezmény mértékéről a partnereket a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság tájékoztatja.

A partnerprogramhoz kapcsolódó partnereinket az Ipolytarnóci Ősmaradványok honlapján kiemelten szerepeltetjük, illetve vállaljuk, hogy amennyiben prospektusaikat eljuttatják hozzánk, azokat kihelyezzük az Ősfenyő Belépő látogatóközpontunkban. A programhoz csatlakozó partnerektől max. 900 karakteres bemutatkozó szöveget kérünk, illetve max. 5 db jó minőségű, nagy felbontású fotót. Felhívjuk a partnereink figyelmét, hogy rossz minőségű fotókat nem áll módunkban a honlapunkon szerepeltetni.

A partnerprogramban való részvétel fizetési kötelezettséggel nem jár a partnereink részéről, viszont kizárólag azon partnereink számára biztosítjuk a kuponokat, akik vállalják, hogy honlapjukon és a közösségi csatornáikon, valamint szállásadók esetében a szállásfoglalási oldalakon folyamatosan feltüntetik a kedvezményes jegy lehetőségét, valamint honlapjukon és közösségi csatornáikon szerepeltetik az Ipolytarnóci Ősmaradványok honlapjának linkjét / bannerét – www.osmaradvanyok.hu

Regisztráció

Regisztrálni az alábbi űrlap kitöltésével lehet. Amennyiben valamiylen oknál fogva az Ön gépnén nem megfelelően jelenik meg az űrlap, KATTINTSON IDE!

Print Friendly, PDF & Email