Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

A 10 db-os gyűjtőjegyről

 

Szeptember 1-től a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság elindítja a kizárólag Nógrád megye szállásai, éttermei, utazási és turisztikai irodái számára kidolgozott 10 db-os kedvezményes árú gyűjtőjegyet, amely az Ipolytarnóci Ősmaradványok Természetvédelmi Terület geológiai tanösvényének látogatására jogosít.
A kedvezményes árú jegy átruházható a vendégekre, így jól beépíthető az őszi csomagajánlatokba, de akár VIP szolgáltatásként is tudják vendégeiknek biztosítani.

A 10 db-os jegy bruttó ára:
Felnőtt: 12.500 Ft, Gyerek / nyugdíjas: 7.000 Ft.
Típusonként egyszerre maximum 5 db gyűjtőjegy vásárolható.
A 2017-ben megvásárolt jegyek 2018. március 31-ig érvényesek.

A gyűjtőjegyeket a jelen megrendelés alapján készített átutalásos számla kifizetését követő 7 munkanapon belül juttatjuk el a partnereink számára.
A gyűjtőjegyek személyes megvásárlására 2017-ben kizárólag a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság egri központjában van lehetőség (Eger, Sánc u. 6.).
Felhívjuk partnereink figyelmét, hogy az egyedi kialakítású, sorszámozott gyűjtőjeggyel érkező vendégeknek érkezéskor regisztrálni szükséges az Ősfenyő Belépő Látogatóközpontban a szolgáltatás igénybevételéhez

Kérjük, hogy honlapjukon, Facebook oldalukon tüntessék fel az Ipolytarnóci Ősmaradványok honlapjának linkjét: www.osmaradvanyok.hu
Minden aktuális infó az Ősmaradványokról a Facebookon is: http://facebook.com/ipolytarnoci.osmaradvanyok

Regisztráció

Regisztrálni az alábbi űrlap kitöültésével lehet. Amennyiben bármiylen oknál fogva az űrlap nem jelenik meg az Ön gépén, KATTINTSON IDE!

Print Friendly, PDF & Email