Lombkorona Étterem

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a kávézóban NINCS bankkártya és SZÉP kártya elfogadás. Fizetni készpénzzel (forint és euró) tudnak.

A fogadóépület melletti étterem belső tere hangulatos, tető- teraszán a szomszédos erdő lombkoronájától karnyújtásnyira pihenhet a vendég. Az épület tervezésekor figyeltek a természet- és környezet- barát megoldásokra: hűtését és fűtését geotermikus hőszivattyú látja el, a vízmelegítést pedig napkollektorok biztosítják. A különleges étterem kisebb rendezvények lebonyolítására is alkalmas. Habár a kávézó büfé jelleggel működik, de 15 fő fölötti csoportoknak, előre egyeztetett menü alapján, külön is főznek.  Ilyen igényüket a kapcsolat menüpontunkon keresztül érdemes előre jelezni.

Az étterem mellett egy faszerkezetű filagória, és öt fedetlen szalonnasütő került kialakításra, a gyermekes családok tobzódó lurkóinak energiáit egy játszótér csapolhatja. A játszótér nyugati oldalán levő homokozó és mászó alagút a kisbabák felfedezésére vár, míg a rugós játékok, a billenő- és a lengő hinták, valamint a csúszda már az óvodások és a kisiskolások birodalma, a nagyobbakat pedig ügyességi játékok és egy erőd várja. A vidám sarok megóvása érdekében 60 kg testtömeg fölöttiek a játszóteret nem használhatják.

Print Friendly, PDF & Email