Ipolytarnóci Mentőexpedíció

Leider ist der Eintrag nur auf Ungarisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Az őszi szünetben debütál az Ipolytarnóci Ősmaradványok Természetvédelmi Terület új programja, az Ipolytarnóci Mentőexpedíció.  

A játékos program alapja egy izgalmas történet, ami végigvezet a területen, miközben különféle játékos feladványok elé állítja a résztvevőket. A történet során egy, az idősíkokban elkeveredett kutatócsoportnak lehetünk a segítségére. A területen elhelyezett információkra építő feladatok megoldásával segíthetünk nekik visszajutni az időutazásból a mai idősíkba. A visszajutáshoz ugyanakkor gyűjtögető és fejtörő feladványok megoldására is szükség van. Az ipolytarnóci miocén világot megismertető sétálófüzetes program családoknak és gyerekcsoportoknak is kiváló szórakozás, de akár csapatépítő céges programok alapjául is szolgálhat. A sétálófüzet jelenleg a jegypénztárban elérhető, tavaszra azonban a játék a GUIDE@HAND Bükki Nemzeti Park Igazgatóság alkalmazásból is letölthető lesz.

Print Friendly, PDF & Email