Leider ist der Eintrag nur auf Ungarisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

2017. július 18-ától már az Ipolytarnóci Ősmaradványok is kedvezményt nyújt a Hungary Card / Magyar Turizmus Kártya tulajdonosoknak, a felnőtt geológiai tanösvény belépő árából biztosítunk 200 Ft kedvezményt. 

Azoknak, akik Nógrád megyébe terveznek kirándulást, egyébként is érdemes magukkal vinniük kártyájukat, hiszen számos helyen kaphatnak kedvezményt a belépők megvásárlásakor, a szállásfoglaláskor vagy éppen az éttermi fogyasztás alkalmával.  

A kártyaelfogadóhelyekről, kedvezményekről a kártya mobil alkalmazásából is tájékozódhatnak, amely a http://myapps.hu/hu/hungary-card/ linkről tölthető le IOS, Android és Windows platformokra is. 

Kedvezményes Hungary Card vásárlási lehetőség

Hungary Card 2017
Hungary Card 2017

Akinek nincs még Magyar turizmus Kártyája, a www.hungarycard.hu oldalon vásárolhatják online.  A 13858 kuponkód használatával 10% kedvezménnyel vásárolható meg a Magyar Turizmus Kártya és 15% kedvezménnyel a BalatonCard. A kedvezményekről szintén kártya oldalán olvashatnak bővebben. 

Jó hír, hogy a kártyatulajdonosok már kedvezményes áron tudnak részt venni augusztusi különleges tematikus túráinkon is

Print Friendly, PDF & Email